Årets bokmässeköp – en liten, men fin hög

Jag är aldrig på bokmässan på söndagar. Tre dagar räcker länge och väl. Och oftast lyssnar jag bara på föredrag för att kunna skriva för Borås Tidning eller träffar kollegor, bekanta och vänner under de dagar jag är där.

Men igår köpte jag faktiskt några böcker!

Min plan är alltid att ha torsdagen och fredagen som span-dag, lördagen köp-dag (och söndagen som vilodag). Det blev så i år också. Och oftast köper jag bara fackböcker, eftersom jag får det mesta av den skönlitteraturen jag vill läsa som recensent och kritiker.

I år missade jag dock att köpa den illustrerade utgåvan av Expeditionen. Min kärlekshistoria, eftersom kön var gör lång och priset ungefär samma som i butik. Jag missade också att köpa Pontus Waslings bok om minnet, eftersom jag helt glömde bort den i mässvimlet.

Jag är trots det nöjd med mina köp. Att jag dessutom fick signaturer av både Beata Arnborg och Per Åhlin gör inte saken sämre.

20130929-143431.jpg

1 kommentar

Under Bokmässan

Ett svar till “Årets bokmässeköp – en liten, men fin hög

  1. Emma

    Ser fint ut! Kartboken är planerad som julklapp. 🙂 Insåg att jag tyvärr fick hoppa över mässan i år, kändes inte ultimat med barnvagn i trängseln. Hoppas du haft kul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s