Sätter Karolina på paus och läser sakprosa istället (eller vad det nu heter..)

Jag vill så gärna tycka om Alltings början. Så jag sätter den på paus idag; tar nya tag med den imorgon.

Istället ägnar jag mig åt fack-litteraturen. Fast jag föredrar att säga sakprosa. Det låter liksom vackrare på något sätt.

Eller vänta! Det kanske är skillnad på facklitteratur, sakprosa och kursböcker? Var går gränsen? Jag vet inte. Jag gillar ju genrer, tycker om kategorisera och dela in. Samtidigt så vill jag vara gränslös i mitt förhållningsätt. Går det överhuvud taget att kombinera de två?

En bok om PR och PR-strategier blir i alla fall min kvällslektyr. Och några kapitel i Litteraturvetenskapsboken verkar också intressanta. Båda är lånade på biblioteket. Jag älskar mitt bibliotek. All denna kunskap som bara finns där till låns, helt utan kostnad!

20120828-192852.jpg

1 kommentar

Under Sakprosa

Ett svar till “Sätter Karolina på paus och läser sakprosa istället (eller vad det nu heter..)

  1. Älska bibliotek! Därför är det så synd när bibliotek lägger ned – läste idag (kort, ej bekräftat) att Akalla bibliotek lägger ned, 20 besökare i timmen inte nog för hålla öppet. 20 i timmen lär aldrig mammas småbygdsbibliotek få och nu är det öppet bara någon timme i dagen, varannan dag eller så. När man hälsar på gäller det att planera sina samhällsbesök så man kan gå in. På plussidan tar de in allt man önskar och man hamnar först i kön.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s