Semesterläsningen: Arne Dahl och P O Enquist!

Idag är det första dagen på min semester! Så självklart tog jag mig själv och ungarna till biblioteket, nu när regnet bara öser ner.

Jag har nämligen funderat lite över min sommarläsning. Hösten verkar ju bli späckad med fantastiska nyheter, vårsäsongen är nästan slut och jag har bara två recensionsböcker kvar som jag ska läsa. Så vad läsa i sommar?

Jo: Arne Dahl och P O Enquist! De är min sommarläsning! Två författarskap som jag faktiskt nästan helt ignorerat, inte läst, hellre läst något annat. Ja, så kan man väl säga.

Jag förstår ju att P O Enquist är en författare som jag borde läsa, så jag har faktiskt börjat köpa på mig lite P O Enquist-böcker när jag hittat dem på Myrorna och Emmaus – Livläkarens besök, Boken om Blanche och Marie.. Men så träffade jag en kollega på Göteborgs universitet som sa att jag måste läsa Nedstörtad ängel. Så visst. Jag ska väl göra det. Och den fanns på biblioteket också! Hurra!

Alla Arne Dahl fanns dock inte inne på bibblan (och jag har inte heller hittat några second hand sen jag förstod att Arne Dahl var en måste-läsning), så jag får väl läsa dem i lite oordning och börja med De största vatten. Spännande! Min första riktiga Arne Dahl-deckare!

Men finns det något annat författarskap jag borde fördjupa mig i denna sommar? Kom gärna med förslag!

DahlEnquistbibblahögen:

20120625-162934.jpg

Lämna en kommentar

Under Deckare/Spänning, Svenska författare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s