Mitt alldeles egna signerade exemplar av Eld!

Jag läste ju Eld precis när den kom i våras, men det var ju ett bibliotekslån. Så när Mats Strandberg imorse på Twitter berättade att han och Sara Bergmark Elfgren skulle komma till boklådan två kvarter från mitt jobb, så var jag ju tvungen att gå dit och inskaffa ett signerat exemplar och skvallra lite med dem.

För det är faktiskt inte det första signerade exemplar av en Mats Strandberg-bok jag har. Jag träffade Mats Strandberg för första gången redan 2009 när hans bok Halva liv kom, en jättespännande bok om familjehemligheter som dels utspelar sig i nutid, dels i 50-talets Stockholm. Det är en bok som är värd att läsas! Boktips!

Mats Strandberg och jag har också suttit i samma panel på Kulturhuset i Stockholm och pratat chick-litt, eftersom Mats Strandbergs två första böcker tillhörde den genren. Det var också 2009. Ja, vad tiden går…

Men. Jag fick mitt exemplar av Eld. Som ju är uppföljaren till Cirkeln. Och jag tokhyllar båda böckerna för spänningen, tonårsångesten, blinkningarna åt det galna i lycko-samhället och för att det är en så bra slukarbok som passar alla (också min man har läst den och gillar!). Böckerna är värda all uppmärksamhet och framgång!

Mats signerar medan Sara måste googla vad som står på min t-shirt..

20120618-164715.jpg

Lämna en kommentar

Under Bokbranschen, Boktipset

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s