Annika och den minimala semesterläsningen.

Jag har knappt läst något alls på semestern, det är bara att konstatera.
Det kanske har att göra med att jag brukar umgås på semestern och ”umgås” och ”läsning” är två aktiviteter som inte är förenliga med varandra – att försöka läsa en god bok medan resten av familjen eller vännerna spelar spel eller diskuterar något viktigt eller badar eller plockar blåbär eller grillar eller åker båt eller… ja, whatever – nej, det går inte. JAG VILL JU VARA MED!!!

Några böcker har jag lyckats ta mig igenom vilades i hammocken, till exempel Lauren Weisbergers Sista natten på Chateau Marmont och Kajsa Ingemarssons Någonstans inom oss. Riktig chick-litt och semesterläsning när det är som bäst – inget betungande, lite sparkling rosé sådär, även om Någonstans inom oss handlar om någon som är död… (Jag ska skriva recensioner av dem båda här på bloggen lite senare.)

Nej – läsning är inte en semestersysselsättning för mig helt enkelt. 

Men nu börjar ju sommarkvällar bli sensommarkvällar bli höstkvällar…
Hösten – det är en tid för läsning det!

3 kommentarer

Under Chick-litt, Läsande

3 svar till “Annika och den minimala semesterläsningen.

 1. Anna Fogelin Teichter

  Håller med!! Hösten är har riktig lässtämning när rugget är på ingång.

  Ska bli jättespännande att läsa vad du tycker om Kajsa Ingemarssons bok. GP hade ju (litegrann i all fall) skrivit ner den, medan Aftonbladet inte verkade tycka att den var helt ovän. Så du får inte skriva om den i BT då??

  • Jag vet inte ens om Ingemarssons bok ska recenseras i BT överhuvudtaget. De kan ju inte recensera alla böcker som kommer ut. Men jag tyckte den var rätt OK.

   • Anna Fogelin Teichter

    Men det är ju sant, Annika! Därför borde de se till att så många böcker som möjligt recenseras i deras tidning, eller hur?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s